Aktualitások

Mi volt 2017 legkreatívabb reklámmegoldása?
Ahogy a korábbi években megszokhattátok, idén is...
2017 legnagyobb reklámbukásai
Idén sem maradtunk megbotránkoztató, morbid és...
Összegyűjtöttük 2013 legjobb print hirdetéseit
Milyen a jó hirdetés? Mindig is fontosnak számított...

Tudta-e?

Hogy a Facebook-on fent vagyunk? Igen.

Az oldal tetején lévő kis 'facebook' ikonra kattintva azonnal meg is talál minket! Találkozzunk a Facebook-on is!

 

Összegyűjtöttük 2013 legjobb print hirdetéseit

Milyen a jó hirdetés? Mindig is fontosnak számított ez a kérdés marketing- és reklámszakemberek körében, de talán az egyre növekvő reklámzajnak köszönhetően a helyes válasz(ok) megtalálására egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk.

Mindenképpen fontos szempont, hogy naponta átlagosan 3000 üzenet talál meg minket, amelyek szinte egytől egyig eladásra buzdítanak minket. Csodálkozunk hát, hogy elfásultunk a reklámokat illetően? Ráadásul a felgyorsult életünknek, napi rutinunknak köszönhetően egy-egy ilyen hirdetésre mindössze ¼ másodpercet szánunk, azaz ennyi idő alatt eldöntjük, hogy az adott üzenet érdekes-e a számunkra vagy sem.

Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Pusztán annyit, hogy 0,25 másodperc áll a rendelkezésünkre, ennyi időnk van, hogy felkeltsük leendő vásárlóink figyelmét, hogy bebizonyítsuk számukra, hogy érdemesek vagyunk figyelmükre. Lehetetlen küldetése? Nem az! Bebizonyítjuk! Az alábbi print hirdetések a MI rostánkon határozottan átmentek. És a Tieteken?

Penguin hangoskönyvek

Reklámügynökség: McCann, Mumbai
A kampány híres zeneszerzőket ábrázol egészen meglepő formában, fülhallgatóként.

Sunlight Mosogatógép

Reklámügynökség: Lowe, Bangkok, Thailand
Hogy mi az alapötlet? Egyszerű! Tűntessük el a sertést és a bárányt tányérjainkról Sunlight segítségével. Az ötlet talán átlagosnak tűnhet, de maga az ábrázolás, szerintünk zseniális.

Comedy Central

Reklámügynökség: Grey, Buenos Aires, Argentina
Egy kis hajtogatásra buzdít mindenkit az alábbi print hirdetés. Egy biztos, a Comedy Central logója egyértelműsíti számunkra, hogy a hajtogatásunk végeredménye egészen biztosan vicces lesz.

Dove

Reklámügynökség: Ogilvy, São Paulo, Brazil
A Dove most amellett kampányol, hogy az emberek lássák a természetes szépségüket, és ne torzítsák énképüket. Annak érdekében, hogy érzékeltessék a különbséget aközött, ahogyan mi látjuk saját magunkat, és aközött, hogy mások hogyan látnak minket, a Dove egy érdekes kísérletet végzett. Íme az eredmény.

Land Rover

Reklámügynökség: Y&R, Dubai
A Land Rover olyan távoli, egzotikus tájakra is elrepíthet minket, ahol el sem fogjuk hinni mi minden kerülhet a tányérunkra. Goliath Tarantula nyárs, gyümölcsös denevér leves – igazi gaszro túra. Kalandra fel!

Star Models

Reklámügynökség: Revolution, Brazil
Ezek az hirdetések az egyre terjedő anorexiás megbetegedésekre hívják fel a figyelmet, azzal, hogy divatrajzokat mutatnak be, azokon keresztül demonstrálják, hogy azok mennyire nem az arányos női testet ábrázolják.

 (reklámipar)

 

 

 

Facebook
rollup banner, standard rollup, premium rollup, X, L és I alakú bannerek, kínáló pult, promóciós pult, kóstoltató pult, sajtófal, popup, zászlók, beachflag, megállító tábla, plakát, prospektustartó, kiállítási eszközök, kiállítási installációk, standard POS eszközök, eladáshelyi reklámeszközök, promóciós eszközök, mobil displayek, hordozható prezentációs eszközök, információs pult, digitális nyomtatás
© 2012. Bee Display.