Aktualitások

Mi volt 2017 legkreatívabb reklámmegoldása?
Ahogy a korábbi években megszokhattátok, idén is...
2017 legnagyobb reklámbukásai
Idén sem maradtunk megbotránkoztató, morbid és...
Összegyűjtöttük 2013 legjobb print hirdetéseit
Milyen a jó hirdetés? Mindig is fontosnak számított...

Tudta-e?

Hogy a Facebook-on fent vagyunk? Igen.

Az oldal tetején lévő kis 'facebook' ikonra kattintva azonnal meg is talál minket! Találkozzunk a Facebook-on is!

 

Mi volt 2017 legkreatívabb reklámmegoldása?

Ahogy a korábbi években megszokhattátok, idén is kiválasztottunk néhány – egészen pontosan tíz – különféle reklámmegoldást, ami a 2017-es évben született és elég kreatívnak találtatott ahhoz, hogy a Kreatív olvasóközönsége szavazzon róluk. A szavazás már indul is, csütörtök éjfélig tart és péntek reggel fogjuk a közönség elé tárni a végeredményt.

Egy teljesen szubjektív tízes lista következik, ahol elsősorban a szerkesztőség véleménye számított, ide nem lehetett pénzért nevezni, és az sem volt kizárólagos szempont, hogy mi nyert sok reklámos díjat idén.

De igyekszünk azért némi támpontot adni. Először is, a kampány- vagy akció jellegű klasszikus reklámokat – és pr-megoldásokat – vettük figyelembe, nem számítottak bele az arculattervek, brand identityk és hasonló megoldások. Nem kizárólag, de előnyben részesítettük a piaci ügyfeleknek készített munkákat, és kiestek olyan megoldások is a felsorolásból, amelyek bár sok nemzetközi díjat nyertek, de eredendően ügyféltől függetlenül születtek meg és később lettek csak bevonva egy márka ernyője alá:

http://kreativ.hu/cikk/mi_volt_2017_legkreativabb_reklammegoldasa

 

Facebook
rollup banner, standard rollup, premium rollup, X, L és I alakú bannerek, kínáló pult, promóciós pult, kóstoltató pult, sajtófal, popup, zászlók, beachflag, megállító tábla, plakát, prospektustartó, kiállítási eszközök, kiállítási installációk, standard POS eszközök, eladáshelyi reklámeszközök, promóciós eszközök, mobil displayek, hordozható prezentációs eszközök, információs pult, digitális nyomtatás
© 2012. Bee Display.