Aktualitások

Mi volt 2017 legkreatívabb reklámmegoldása?
Ahogy a korábbi években megszokhattátok, idén is...
2017 legnagyobb reklámbukásai
Idén sem maradtunk megbotránkoztató, morbid és...
Összegyűjtöttük 2013 legjobb print hirdetéseit
Milyen a jó hirdetés? Mindig is fontosnak számított...

Tudta-e?

Webáruházzal erősít a Tesco.

A Tesco is ráeszmélt az internetes eladás adta előnyökre. Már lehet is regisztrálni az áruház-lánc magyarországi internetes áruházába. Ez azt jelenti, hogy belátható közelségbe került a Tesco Online Bevásárlás nevű szolgáltatás elindulása. Több üzletlánc bejelentette, hogy idén indítja el online boltját, ez pedig a netes vásárlás elterjedését, és az árak csökkenését hozhatja magával.

 

BEE Banner Pegasus

Egyik legideálisabb megoldás a kifeszíthető bannerek között, teleszkópos rúdjai három ponton fixálhatók (szélességben és magasságban is), így a grafika mérete kívánság szerint állítható. Könnyen szállítható és összerakható, a nyomaton két szélén bújtató található, amibe a kifeszítésre szolgáló rudakat kell tenni. 2 oldalas nyomtatással is, a táblázatban jelölt alapanyagokkal. Ár/érték arányban kitűnő választás. Vászon hordtáskával szállítjuk. Raktárkészlettől függően.

Technikai tudnivalók a grafika előkészítésénél

BEE BANNER PEGASUS

Terméknév, anyag
Grafika méret (mm)
Ár / db
BEE Banner Pegasus, ponyvával PVC ponyva 2410x2435 75 900 Ft + Áfa
BEE Banner Pegasus, ponyvával, 2 oldalas nyomat PVC ponyva 2410x2435 99 900 Ft + Áfa
rollup banner, standard rollup, premium rollup, X, L és I alakú bannerek, kínáló pult, promóciós pult, kóstoltató pult, sajtófal, popup, zászlók, beachflag, megállító tábla, plakát, prospektustartó, kiállítási eszközök, kiállítási installációk, standard POS eszközök, eladáshelyi reklámeszközök, promóciós eszközök, mobil displayek, hordozható prezentációs eszközök, információs pult, digitális nyomtatás
© 2012. Bee Display.