Aktualitások

Mi volt 2017 legkreatívabb reklámmegoldása?
Ahogy a korábbi években megszokhattátok, idén is...
2017 legnagyobb reklámbukásai
Idén sem maradtunk megbotránkoztató, morbid és...
Összegyűjtöttük 2013 legjobb print hirdetéseit
Milyen a jó hirdetés? Mindig is fontosnak számított...

Tudta-e?

A 2013-as év színe a smaragd.

A PANTONE név világszerte elismert szaktekintély a színek világában. Az 1962-ben alakult cég, egy világszerte elismert szín szabványrendszert fejlesztett ki, amelyet nem csak a nyomdatechnológia, de a lakberendezés, az építészet és a divat világa is egyaránt ismer, elismer és használ. Részletek.

 

Easy BEE Promoter

Egyik legnépszerűbb termékünk.Könnyen és gyorsan összerakható, a grafikus nyomatok cseréje egyszerűen kivitelezhető. Fontos a pakolhatóság is, ami a pult belsejében két szinten valósítható meg. Innen a bemutatásra szánt termékeket a pult stabil lapján helyezhetjük el. A pult palástját és a tartó rudak tetején levő felületet nyomtatott grafikával együtt kínáljuk. Különlegessége az egyik tartórúdon elhelyezett kínálótálca! Vászon hordtáskával szállítjuk.

Jelenleg nincs raktárkészleten! Kérjük, nézze meg további pultkínálatunkat!

A CP01-es pult 1:1 méretű grafikai rajza
Technikai tudnivalók a grafika előkészítésénél

 

EASY BEE PROMOTER

Terméknév, anyag
Grafika méret (mm)
Ár / db
Easy Bee Promoter Öntapadós fólia 770x280 • 1660x775 41 900 Ft + Áfa
rollup banner, standard rollup, premium rollup, X, L és I alakú bannerek, kínáló pult, promóciós pult, kóstoltató pult, sajtófal, popup, zászlók, beachflag, megállító tábla, plakát, prospektustartó, kiállítási eszközök, kiállítási installációk, standard POS eszközök, eladáshelyi reklámeszközök, promóciós eszközök, mobil displayek, hordozható prezentációs eszközök, információs pult, digitális nyomtatás
© 2012. Bee Display.