Aktualitások

Mi volt 2017 legkreatívabb reklámmegoldása?
Ahogy a korábbi években megszokhattátok, idén is...
2017 legnagyobb reklámbukásai
Idén sem maradtunk megbotránkoztató, morbid és...
Összegyűjtöttük 2013 legjobb print hirdetéseit
Milyen a jó hirdetés? Mindig is fontosnak számított...

Tudta-e?

A 2013-as év színe a smaragd.

A PANTONE név világszerte elismert szaktekintély a színek világában. Az 1962-ben alakult cég, egy világszerte elismert szín szabványrendszert fejlesztett ki, amelyet nem csak a nyomdatechnológia, de a lakberendezés, az építészet és a divat világa is egyaránt ismer, elismer és használ. Részletek.

 

I-Banner Easy

Egyszerű szerkezeti felépítésénél fogva kiemelkedő ár-érték arány jellemzi. A grafika kifeszítését végző flexibilis rúd elemeire szedhető szét, illetve elemeivel toldható is, így a standard mérettől (200 cm) eltérő magasságú grafika prezentációja is megvalósítható. A felhelyezhető grafika szélessége 100 cm. Vászon hordtáskával szállítjuk.

Technikai tudnivalók a grafika előkészítésénél

I-BANNER EASY

Terméknév, anyag
Grafika méret (mm)
Ár / db
I-banner EASY, rollup filmmel Rollup film 1000x2000 19 900 Ft + Áfa
I-banner EASY, könnyű vászonnal Könnyű vászon 1000x2000 21 900 Ft + Áfa
rollup banner, standard rollup, premium rollup, X, L és I alakú bannerek, kínáló pult, promóciós pult, kóstoltató pult, sajtófal, popup, zászlók, beachflag, megállító tábla, plakát, prospektustartó, kiállítási eszközök, kiállítási installációk, standard POS eszközök, eladáshelyi reklámeszközök, promóciós eszközök, mobil displayek, hordozható prezentációs eszközök, információs pult, digitális nyomtatás
© 2012. Bee Display.