Aktualitások

Mi volt 2017 legkreatívabb reklámmegoldása?
Ahogy a korábbi években megszokhattátok, idén is...
2017 legnagyobb reklámbukásai
Idén sem maradtunk megbotránkoztató, morbid és...
Összegyűjtöttük 2013 legjobb print hirdetéseit
Milyen a jó hirdetés? Mindig is fontosnak számított...

Tudta-e?

A 2013-as év színe a smaragd.

A PANTONE név világszerte elismert szaktekintély a színek világában. Az 1962-ben alakult cég, egy világszerte elismert szín szabványrendszert fejlesztett ki, amelyet nem csak a nyomdatechnológia, de a lakberendezés, az építészet és a divat világa is egyaránt ismer, elismer és használ. Részletek.

 

Promotion Counter

Gyorsan összeállítható mobil pult, popup harmonika szerkezettel. A nyomat egyszerűen cserélhető, amely mágnescsíkok segítségével rögzül a szerkezethez. A pulttető laminált préselt fából készült, mely esztétikusabb megjelenést biztosít. Tartozéka a 3db vászontáska, melynek segítségével könnyen és egyszerűen szállítható a szerkezet. A nyomathordozó 0,4 mm vastag PVC fólia, laminálva.

A CP04-es pult 1:1 méretű grafikai rajza
Technikai tudnivalók a grafika előkészítésénél

PROMOTION COUNTER

Terméknév, anyag
Grafika méret (mm)
Ár / db
Promotion Counter Öntapadós fólia 1960x940 65 900 Ft + Áfa
rollup banner, standard rollup, premium rollup, X, L és I alakú bannerek, kínáló pult, promóciós pult, kóstoltató pult, sajtófal, popup, zászlók, beachflag, megállító tábla, plakát, prospektustartó, kiállítási eszközök, kiállítási installációk, standard POS eszközök, eladáshelyi reklámeszközök, promóciós eszközök, mobil displayek, hordozható prezentációs eszközök, információs pult, digitális nyomtatás
© 2012. Bee Display.