Aktualitások

Mi volt 2017 legkreatívabb reklámmegoldása?
Ahogy a korábbi években megszokhattátok, idén is...
2017 legnagyobb reklámbukásai
Idén sem maradtunk megbotránkoztató, morbid és...
Összegyűjtöttük 2013 legjobb print hirdetéseit
Milyen a jó hirdetés? Mindig is fontosnak számított...

Tudta-e?

Hogy a Facebook-on fent vagyunk? Igen.

Az oldal tetején lévő kis 'facebook' ikonra kattintva azonnal meg is talál minket! Találkozzunk a Facebook-on is!

 

Fizetési feltételek

A vásárló a vásárolt áru és szolgáltatás ellenértékét a megrendelés leadása után egy összegben, a beedisplay.hu bankszámlájára való közvetlen, előre átutalással teljesíti. A beedisplay.hu részteljesítést nem vállal, a szállító részteljesítést nem fogadhat el. A vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti. Amennyiben a rendelés átvételét megrendelő megtagadja, a beedisplay.hu  fenntartja a jogot, hogy a megrendelő regisztrációját megszüntesse, valamint esetlegesen közben leadott rendeléseit - egyéni mérlegelés alapján - érvénytelenítse, vagy a gyártási költségeket megfizetesse.

Szállítási feltételek

A beedisplay.hu a megrendelt termékeket telephelyen adja át vagy a feltüntetett szállítási díjak ellenében azt kiszállítja a megadott, előre egyeztetett címre. Kiszállítás csak előre fizetés esetén lehetséges, előre fizetésnek tartalmaznia kell - a megrendelt termék(ek)en felül - a meghatározott szállítási költséget is! Kiszállítást alvállalkozó végzi.

Fenntartjuk a jogot a rendelésnél automatikusan számolt kiszállítási díjak utólagos megváltoztatására. A szállítási díjakról megrendelés előtt egyeztessen tanácsadójával!

rollup banner, standard rollup, premium rollup, X, L és I alakú bannerek, kínáló pult, promóciós pult, kóstoltató pult, sajtófal, popup, zászlók, beachflag, megállító tábla, plakát, prospektustartó, kiállítási eszközök, kiállítási installációk, standard POS eszközök, eladáshelyi reklámeszközök, promóciós eszközök, mobil displayek, hordozható prezentációs eszközök, információs pult, digitális nyomtatás
© 2012. Bee Display.