Aktualitások

Mi volt 2017 legkreatívabb reklámmegoldása?
Ahogy a korábbi években megszokhattátok, idén is...
2017 legnagyobb reklámbukásai
Idén sem maradtunk megbotránkoztató, morbid és...
Összegyűjtöttük 2013 legjobb print hirdetéseit
Milyen a jó hirdetés? Mindig is fontosnak számított...

Tudta-e?

A bambusz bannereink alapanyaga a távol-keleti bambuszültetvényekről származik. A bambuszok a pázsitfűfélék családjába tartozó évelő, örökzöld növények. Több mint 1000 fajuk ismert. Fő előfordulási helyük Északkelet-Ázsiától Délkelet-Ázsián át egészen Északkelet-Ausztráliáig terjed. ...

 

Grafikai munkák
 

A Bee Creative nem csak ötletelést vagy puszta operátori munkát, de maximális szakmai megvalósítást is jelent, melyből nem hiányozhatnak az egyedi, innovatív megoldások sem.

Kreatív csapatunk minden esetben figyelembe veszi és igazodik a már meglévő kialakult elképzeléseihez, és szükség esetén nem fél tanácsot adni sem. Kollégáink évtizedes múlttal tevékenykednek a hazai ügynökségi piacon, így biztos lehet abban, hogy megfelelő szakemberekre bízza vállalata jövőjét, reklámjának minőségi kreatív megvalósítását.

Szolgáltatásaink:

  • kreatív tervezés
  • grafikai munka
  • reklám adaptálás
  • logótervezés
  • arculattervezés
  • nyomdai előkészítés


Referenciáink között a különböző kreatív igényeknek megfelelően a névjegyektől akár az óriás molinókig található megoldás, legyen szó akár hagyományos print, akár online munkákról.

Kérjen egyedi árajánlatot grafikai munkára: sales@beedisplay.hu

 

rollup banner, standard rollup, premium rollup, X, L és I alakú bannerek, kínáló pult, promóciós pult, kóstoltató pult, sajtófal, popup, zászlók, beachflag, megállító tábla, plakát, prospektustartó, kiállítási eszközök, kiállítási installációk, standard POS eszközök, eladáshelyi reklámeszközök, promóciós eszközök, mobil displayek, hordozható prezentációs eszközök, információs pult, digitális nyomtatás
© 2012. Bee Display.