Aktualitások

Mi volt 2017 legkreatívabb reklámmegoldása?
Ahogy a korábbi években megszokhattátok, idén is...
2017 legnagyobb reklámbukásai
Idén sem maradtunk megbotránkoztató, morbid és...
Összegyűjtöttük 2013 legjobb print hirdetéseit
Milyen a jó hirdetés? Mindig is fontosnak számított...

Tudta-e?

Webáruházzal erősít a Tesco.

A Tesco is ráeszmélt az internetes eladás adta előnyökre. Már lehet is regisztrálni az áruház-lánc magyarországi internetes áruházába. Ez azt jelenti, hogy belátható közelségbe került a Tesco Online Bevásárlás nevű szolgáltatás elindulása. Több üzletlánc bejelentette, hogy idén indítja el online boltját, ez pedig a netes vásárlás elterjedését, és az árak csökkenését hozhatja magával.

 

Grafikai munkák
 

A Bee Creative nem csak ötletelést vagy puszta operátori munkát, de maximális szakmai megvalósítást is jelent, melyből nem hiányozhatnak az egyedi, innovatív megoldások sem.

Kreatív csapatunk minden esetben figyelembe veszi és igazodik a már meglévő kialakult elképzeléseihez, és szükség esetén nem fél tanácsot adni sem. Kollégáink évtizedes múlttal tevékenykednek a hazai ügynökségi piacon, így biztos lehet abban, hogy megfelelő szakemberekre bízza vállalata jövőjét, reklámjának minőségi kreatív megvalósítását.

Szolgáltatásaink:

  • kreatív tervezés
  • grafikai munka
  • reklám adaptálás
  • logótervezés
  • arculattervezés
  • nyomdai előkészítés


Referenciáink között a különböző kreatív igényeknek megfelelően a névjegyektől akár az óriás molinókig található megoldás, legyen szó akár hagyományos print, akár online munkákról.

Kérjen egyedi árajánlatot grafikai munkára: sales@beedisplay.hu

 

rollup banner, standard rollup, premium rollup, X, L és I alakú bannerek, kínáló pult, promóciós pult, kóstoltató pult, sajtófal, popup, zászlók, beachflag, megállító tábla, plakát, prospektustartó, kiállítási eszközök, kiállítási installációk, standard POS eszközök, eladáshelyi reklámeszközök, promóciós eszközök, mobil displayek, hordozható prezentációs eszközök, információs pult, digitális nyomtatás
© 2012. Bee Display.